LoginWie is online
We have 1 guest online

Collecte Stichting Jeugdraad

In de week van 2 tot en met 8 juli wordt de jaarlijkse collecte voor Stichting Jeugdraad gehouden. Met de opbrengst van deze collecte kunnen we ook komend jaar weer activiteiten voor de kinderen in ons dorp organiseren.

Veel mensen denken bij de Jeugdraad alleen aan de Carnaval, maar Stichting Jeugdraad organiseert nog veel meer. Zo organiseren we het fiets versieren met Koningsdag, de jeugdzeskamp (in samenwerking met de voetbalvereniging), Sint Maarten, de intocht van Sinterklaas en  de jeugdcarnaval. Voor komend najaar hebben we ook weer een spokentocht op de agenda staan en op dezelfde dag een leuke activiteit voor de allerkleinsten. Wat dat is, is nog een verrassing..

Mocht u op de hoogte willen blijven van onze activiteiten, kijk dan op onze website www.jeugdraadsintodilienberg.nl of op onze facebook-pagina https://www.facebook.com/jeugdraadsintodilienberg/

Alvast hartelijk dank voor uw gift.

Stichting Jeugdraad Sint Odiliënberg

 

Koningsdag 2017

Wij willen alle kinderen bedanken dat ze ook dit jaar op Koningsdag naar het plein aan de Morgenweg zijn gekomen met hun prachtig versierde fietsen, skelters en bolderwagens.

Koning Willem Alexander en Maxima waren verhinderd vanwege een verplichting in Tilburg maar gelukkig hadden we onze eigen Prinses Sophie die zelfs bij de jury zat, samen met Raadslid Marit. Zij hadden de belangrijke maar lastige taak om te beoordelen wie het mooist versierd had. Uiteindelijk zijn de volgende winnaars bekend gemaakt;

Lisa

Raoul

Liam

Sammie

Julia

Livia

 

Alle winnaars kregen een prijs en voor alle kinderen was er een traktatie. Voor de Jeugdraad was deze geslaagde fietsparade weer een bevestiging dat een activiteit als deze elk jaar een feestje is voor onze kinderen.

Meer foto’s van deze fietsparade zijn terug te vinden in het fotoboek op onze website.

Indien er mensen zijn die foto’s van dit evenement met ons willen delen, laat het ons weten en stuur gerust een mailtje.

 

 

Nu ook te vinden op Facebook

https://www.facebook.com/roanensophie

 

 

Prinseleed 2017 Prins Roan & Prinses Sophie

 

# Hesjtek Vastelaovesgek!

Prins Roan en Prinses Sophie met hun adjudanten Sten en Dana